Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
4,8 (12x)
17. 7. 2019
Drůbeží paštika
Apetit
 Domácí kuřecí paštika
Apetit


Velmi snadné
> 60 min
4,8 (12x)

„Tuhle paštiku jsem začala vařit podle skvělého receptu mojí maminky. Vypadá velmi jednoduše, ale zdání klame. Její dokonalost závisí na drobných nuancích, které paštiku buď pozvednou do nebes, nebo ji srazí. Dbejte na to, aby byl postup při přípravě přesný, pečlivost se tady vyplatí,“ vzkazuje autorka receptu Natalia.


Videorecept


Nezhasínat obrazovku
Na 1 litr
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 1 litr
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 4318 kcal
  • Bílkoviny 152 g
  • Sacharidy 10 g
  • Tuky 406 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2018/8

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,8/5

Hodnocení receptu

4,8/5
(12 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2018/8

Srpen je měsíc plný pohodové prázdninové atmosféry, prozářený sluncem, vonící senem a chutnajícím po nalezených (nebo nenalezených) houbách, sladké kukuřici rovnou z pole a borůvkových koláčích právě vytažených z trouby... Pokud se letos nechystáte na dovolenou za hranice, zasněte se a procestujte prostřednictvím stránek srpnového Apetitu francouzský venkov, užijte si skvělou italskou hostinu od aperitiva až po dezert nebo si vychutnejte to nejlepší, co nabízí Peru. Díky nápaditým receptům se můžete doslova vyřádit s barevnými paprikami, a to od české klasiky v netradičním podání až po tex-mex kuchyni v podobě tacos. A aby vám z toho všeho nebylo moc horko, zchlaďte se na závěr těmi nejlahodnějšími smetanovými nanuky. Apetit, napsáno s chutí.

Související články

shutterstock_659536315.jpg

Tajný trik pro nejvláčnější bábovku? Stačí obyčejný jogurt a bude jako od babičky!

Jogurtová bábovka je stálicí českých a slovenských kuchyní a patří k moučníkům, na které s láskou vzpomínáme z dětství, ale užíváme si je i jako dospělí. Její kouzlo tkví v neuvěřitelné jednoduchosti, díky které si na ni troufne i úplný začátečník. Výsledkem je přitom vždy dokonale vláčný a svěží moučník, který se hodí ke kávě, snídani  či svačině, ale i jako sladká tečka po obědě. Klíčovou surovinou je přitom obyčejný bílý jogurt, který těstu dodává lehkost a jemnost.