Víno a maliny, jednoduchá a osvěžující kombinace pro líné letní odpoledne. Ale určitě se nebraňte dát si ji už k obědu. Zkrátka taková tříšť pro dospělé...
Suroviny
Na 1 džbán
Suroviny
Na 1 džbán
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 533 kcal
- Bílkoviny 5 g
- Sacharidy 109 g
- Tuky 0 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2019/8
Přidat hodnocení
Hodnocení
2,0/5Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2019/8
V srpnu se prázdniny pomalu překulí do druhé půle, ale to neznamená, že radosti léta končí. Srpnový Apetit přináší tipy na jídla z paprik, lilku a cukrové kukuřice, návod, jak do kuchyně vnést italskou pospolitost, nebo recepty z chaty plné letní pohody. Nechybí 5 večeří z celého světa, letní koláč na plech nebo dezerty, v nichž hlavní roli hraje káva. Srpen s Apetitem tak bude plný chuti! Apetit, napsáno s chutí.