Přemýšlíte, jaký podávat po grilovačce dezert? No přece punč! Je v něm vše, co od dezertu chcete – sladkost ovoce i kapka něčeho ostřejšího.
Suroviny
Na 1 džbán
Suroviny
Na 1 džbán
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 1456 kcal
- Bílkoviny 0 g
- Sacharidy 199 g
- Tuky 0 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2019/8
Přidat hodnocení
Hodnocení
5,0/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2019/8
V srpnu se prázdniny pomalu překulí do druhé půle, ale to neznamená, že radosti léta končí. Srpnový Apetit přináší tipy na jídla z paprik, lilku a cukrové kukuřice, návod, jak do kuchyně vnést italskou pospolitost, nebo recepty z chaty plné letní pohody. Nechybí 5 večeří z celého světa, letní koláč na plech nebo dezerty, v nichž hlavní roli hraje káva. Srpen s Apetitem tak bude plný chuti! Apetit, napsáno s chutí.