nekynuté rohlíčky

nekynuté rohlíčky

Hodnocení receptu
Průměr: 3.2 ()

Suroviny

mléko 10
vlažné
krupicový cukr 1 PL
droždí 1 ks
mouka pšeničná hladká 500 g
máslo 250 g
změklé
vejce 1 ks
sůl špetka
švestková povidla
na vyplnění
moučkový cukr
na obalení
rum 1 PL
na potírání

Apetit magazín

Chutné rizoto k obědu i k večeři
  • Jak na to

Chutné rizoto k obědu i k večeři

Risotto (rizoto) má původ v severní Itálii, je krémové a vařené ve vývaru. Postupem času recept procestoval celý svět a dostal mnoho podob. Některé jsou tomu původnímu na míle vzdálené, přesto jimi nepohrdneme. Pojďme se podívat, jakou...
K čemu je dobrá dýně a na co jednotlivé druhy použít
  • Novinky a zajímavosti

K čemu je dobrá dýně a na co jednotlivé druhy použít

Podzim je obdobím dýní. Nejenže jsou oblíbenou podzimní dekorací, a to zejména na Halloween, ale v kuchyni z nich můžete připravit spoustu výtečných pokrmů. Uvařit si můžete skvělou dýňovou polévku, omáčku, dýni lze zavařit nebo zapéct v...

Obchod Apetit