Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Pečené bylinkové brambory

Jednoduchá, ale přitom elegantní a sofistikovaná příloha zaručí, že z vás u nedělního oběda bude hvězda.

Vydání: 2020/3
Autor:
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Náročnost: Velmi snadné
Počet porcí: Pro 6–8 osob
Doba přípravy: Do 30 minut
PT1H
Pečení 1:00
Brambory

Ingredience

    • 1,5 kg brambor, varný typ A, oloupaných a nakrájených na tenké plátky
    • 2–3 lžíce olivového oleje
    • pár snítek čerstvého tymiánu, lístky odrhnuté
    • lístky ze 2 snítek rozmarýnu, nasekané
    • sůl
    • 3 lžíce másla, rozpuštěného

Příprava jídla

1 Troubu předehřejte na 200°C. V míse promíchejte brambory s olejem a bylinkami, štědře osolte a ještě jednou promíchejte. Plátky vyskládejte do pekáčku, pokapejte máslem a dejte je péct na cca 1 hodinu. 

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Jablečný drink s Lilletem

Polévka z pastináku a jablek

Hovězí oháňka na víně

Drobenkový koláč s jablky

10x zelenina, které sluší tepelná úprava. Šup s ní do hrnce nebo na pekáč

Přidat komentář