Rafinovaně jednoduchý a jednoduše rafinovaný… Drobenkový koláč s jablky obsahuje samé zdánlivě obyčejné suroviny, ovšem výsledek je všechno, jen ne obyčejný. Je křehký, krémový i křupavý a v ústech se jen rozplývá. Jednoduchý hrnkový recept na plech jistě zvládnou i začátečnící.
Suroviny
Pro 6–8 osob
Suroviny
Pro 6–8 osob
Na drobenku
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 6217 kcal
- Bílkoviny 99 g
- Sacharidy 696 g
- Tuky 324 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2020/3
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,0/5Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2020/3
V březnu ještě zima zápolí o vládu s přicházejícím jarem, a tak sluníčko a jásot prvních zelených lístků občas zakryje sněhová chumelenice. S recepty z březnového Apetitu budete vybaveni do každého počasí. V čísle najdete husté hřejivé polévky, nedělní menu, při jehož přípravě spotřebujete zásoby ze spíže a uvolníte tak poličky pro čerstvé produkty, sezonní recepty, v nichž zazáří první jarní zelenina i poslední exotické ovoce. Jaro je čas nových výzev a začátků, a tak jsme se pustili do experimentů s fermentováním, vyzkoušeli, jak chutná březová míza a propadli kouzlu nápojů z kombuchy. Apetit, napsáno s chutí.