Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 90 min
4,0 (69x)
25. 2. 2021
Drobenkový koláč s jablky
Apetit
Drobenkový koláč s jablky
Apetit


Velmi snadné
< 90 min
4,0 (69x)

Rafinovaně jednoduchý a jednoduše rafinovaný… Drobenkový koláč s jablky obsahuje samé zdánlivě obyčejné suroviny, ovšem výsledek je všechno, jen ne obyčejný. Je křehký, krémový i křupavý a v ústech se jen rozplývá. Jednoduchý hrnkový recept na plech jistě zvládnou i začátečnící.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 6–8 osob

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 6–8 osob

Na drobenku

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 6217 kcal
  • Bílkoviny 99 g
  • Sacharidy 696 g
  • Tuky 324 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. Tajemství drobenkového koláče

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2020/3

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,0/5

Hodnocení receptu

4,0/5
(69 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2020/3

V březnu ještě zima zápolí o vládu s přicházejícím jarem, a tak sluníčko a jásot prvních zelených lístků občas zakryje sněhová chumelenice. S recepty z březnového Apetitu budete vybaveni do každého počasí. V čísle najdete husté hřejivé polévky, nedělní menu, při jehož přípravě spotřebujete zásoby ze spíže a uvolníte tak poličky pro čerstvé produkty, sezonní recepty, v nichž zazáří první jarní zelenina i poslední exotické ovoce. Jaro je čas nových výzev a začátků, a tak jsme se pustili do experimentů s fermentováním, vyzkoušeli, jak chutná březová míza a propadli kouzlu nápojů z kombuchy. Apetit, napsáno s chutí.