Klasický arabský salát tabbouleh se hodí do parných letních dnů, s příchodem těch chladnějších oceníte naši verzi s bulgurem. Díky bulguru je sytý, díky rajčátkům šťavnatý a díky ředkvičkám křupavý. Co chtít od salátu víc!
Suroviny
Pro 4 osoby
Suroviny
Pro 4 osoby
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 1149 kcal
- Bílkoviny 32 g
- Sacharidy 152 g
- Tuky 43 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2015/9
Přidat hodnocení
Hodnocení
3,9/5Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2015/9
Pečte s námi pro radost! Máme pro vás ty nejlepší recepty babího léta, které se vám vždycky povedou. Božské moučníky z obyčejných jablek i ostružinové dezerty.Blogerka Markéta Pavleje alias Kitchenette do zářijového Apetitu připravila recepty na snídaně, které si oblíbíte vy i vaše děti.Vyrazili jsme do našich oblíbených bister, jejichž výborné domácí kuchyně se nemůžeme nabažit, a z jejich majitelů jsme vymámili recepty na svá zamilovaná jídla.Víte, jak vykouzlíte domácí pohodu? Upečte si čerstvé pečivo. K snídani, k svačině, večeři nebo jen tak pro radost.