Někde jsem četla, že v Maroku se dělá tento salát pouze z Bulguru ( drcené pšenice), velkého množství zelené petrželky plus olivový olej a sůl. Odkud pochází Vaše verze Tabouleh? Děkuji za odpověď. Zdraví Dana Herinková
Vyzkoušela jsem a nemá to chybu. Petrželky bych se vůbec nabála, dá tomu tu správnou chuť. /plně njevíc jsem si pochutnala druhý den, kdy se všechny přísady kráásně propojily. Mňam!
Výborné, lehké, jen opatrně s citrónovou kůrou. Nastrouhala jsem tam jen 1/4 uvedeného množství a ve výsledku to i přesto bylo intenzivní. Ale možná je to tím, že jinak c.k. vynechávám u všech receptů...;-)
V uplynulých letech se s rozvážkovou službou jídla do domu doslova roztrhl pytel. Pokud i vy patříte mezi milovníky restauračního jídla v teple a klidu domova, možná vás zaujme našich pět tipů, čemu se ve verzi ‚s sebou‘ raději vyhnout.
...
Slavná kuchyně lousianského města New Orleans je výsledkem bohaté směsice kultur, které našly svůj domov podél řeky Mississippi. Projevuje se specifickými jídly, plnými vůní a barev. Připravit si je doma v českých podmínkách je překvapivě...
Vývar je dokonalou surovinou pro každou omáčku, polévku a velkou část dalších pokrmů. Je základem profesionálního i amatérského vaření. Jeho příprava zabere nějaký ten čas, ale můžete připravit velké množství a po dávkách ho zamrazit....
Ďábelská omáčka, jejíž jméno zná každý milovník pálivých chutí, se více než sto padesát let vyrábí stejným způsobem na stejném místě v Avery Island na jihu USA. Lahvičky s charakteristickou etiketou se tak už dávno staly nedílnou součástí...
Ing. Hana Málková vystudovala Vysokou školu chemicko-technologickou se zaměřením na kvalitu a bezpečnost potravin, je nutriční specialistkou organizace Stob, která pomáhá lidem bojovat s obezitou a odborným garantem Vím, co jím....
Komentáře
Anonym
10.08.2006 14:58
Taböuleh
Anonym
10.08.2006 15:02
Tabouleh
Anonym
31.03.2007 14:39
Skvělé!
Anonym
02.09.2007 15:23
Apetit 7/05
Anonym
25.01.2008 10:17
Citrónová kůra