Někde jsem četla, že v Maroku se dělá tento salát pouze z Bulguru ( drcené pšenice), velkého množství zelené petrželky plus olivový olej a sůl. Odkud pochází Vaše verze Tabouleh? Děkuji za odpověď. Zdraví Dana Herinková
Vyzkoušela jsem a nemá to chybu. Petrželky bych se vůbec nabála, dá tomu tu správnou chuť. /plně njevíc jsem si pochutnala druhý den, kdy se všechny přísady kráásně propojily. Mňam!
Výborné, lehké, jen opatrně s citrónovou kůrou. Nastrouhala jsem tam jen 1/4 uvedeného množství a ve výsledku to i přesto bylo intenzivní. Ale možná je to tím, že jinak c.k. vynechávám u všech receptů...;-)
Říjnové číslo Apetitu, které vychází už 14. 9. 2023, zaručí, že si i nadcházející chladnější podzimní dny užijete na maximum. Se spokojeným žaludkem se totiž každá plískanice snáší líp.
...
Nejnovější „Línou“ kuchařku z edice Apetit sepsala redaktorka Apetitu Darina Sieglová. Pro koho je kniha určená? A jak si sama autorka ulehčuje život v kuchyni?
...
Příprava domácích sušenek není až taková věda, jak by se mohlo zdát. Navíc má jednu nepřekonatelnou výhodu – vždy máte dokonalý přehled o tom, jaké suroviny používáte. Rostlinné tuky, barviva či jiné přídatné látky, ani obrovské množství...
Nepečený cheesecake se sice od kanonické verze liší přípravou, ale to mu na lahodnosti neubírá. Dort je to stejně lehký, luxusní a krémový jako klasický cheesecake. A hodí se skvěle kdykoli, kdy máme chuť na něco chladivého.
...
Tak dlouho je štvalo, že místo čerstvých japonských nudlí všude narážejí na polotovary, až si založili vlastní výrobnu. Parta přátel dovezla technologii z Japonska a zaplnila nejen díru na trhu, ale také dala práci lidem...
Dubaj je známá svými luxusními hotely, mrakodrapy a světově proslulými podniky, ale nabízí také řadu restaurací, které překvapí svou chutí a autentičností, aniž by výrazně zatížily vaši peněženku. I s menším rozpočtem si můžete v Dubaji...
Komentáře
Anonym
10.08.2006 14:58
Taböuleh
Anonym
10.08.2006 15:02
Tabouleh
Anonym
31.03.2007 14:39
Skvělé!
Anonym
02.09.2007 15:23
Apetit 7/05
Anonym
25.01.2008 10:17
Citrónová kůra