
Avokádový salát
Neuvěřitelně snadné a přitom chuťově fantastické! Navíc se nemusíte bát o svůj štíhlý pas.
Vydání: 2006/3
Autor: redakce Apetitu
Počet porcí: 4
Ingredience
- 2 zralá avokáda
- 250 g třešňových rajčátek
- 100 g nasekaných oliv
- 2 lžíce extra panenského olivového oleje
- sůl a pepř
Příprava jídla
1. Avokádo nejprve kolem dokola nařízněte až k pecce. Pak oběma částmi zakruťte – snadno ji tak odstraníte. Potom dužninu vydlabejte lžičkou nebo slupku oloupejte nožíkem a pokrájejte na kostky. Rajčata omyjte a rozpulte.
2. Zeleninu promíchejte se slitými olivami, osolte, podle chuti opepřete a zakápněte panenským olivovým olejem.
2. Zeleninu promíchejte se slitými olivami, osolte, podle chuti opepřete a zakápněte panenským olivovým olejem.
Přidat komentář
- Pro psaní komentářů se přihlaste nebo zaregistrujte.
Komentáře
Šárka (neověřeno)
26. Červenec 2006 23:00
Michal (neověřeno)
22. Září 2007 17:39
Alena (neověřeno)
4. Září 2007 18:23
Alena Gajdáčková
20. Prosinec 2014 11:36