Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Recepty se zelenými olivami

Zelené, tedy nezralé olivy se nakládají do slaného nálevu a tvoří neopominutelnou součást středomořského jídelníčku. Existuje jich mnoho druhů a k dostání jsou v různých velikostech. Zelené olivy se často plní, například červenou paprikou, mandlí, ančovičkovou pastou nebo tuňákem. Výtečně se hodí do salátů, do těstovin, skvěle ladí s rajčaty a sýry, podávají se jako součást antipastiZelené olivy stejně jako černé slouží k výrobě tapenád, přidávají se na pizzu či focacciu.

 

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč