Výtečná kombinace masa a čerstvé zeleniny.
Suroviny
Postup
Gril předehřejte na nejvyšší teplotu. Krůtí steaky a slaninu rozložte na plech a grilujte po každé straně tři minuty; to by mělo na propečení masa stačit. Slaninu dejte stranou a na steaky rozložte plátky sýra. Na plech umístěte také pečivo a vložte jej znovu pod gril, aby se chléb opekl a sýr roztavil.
Pečivo potřete majonézou, položte na ně steak se sýrem, plátky rajčat, avokáda, lístky salátu a úplně nahoru křupavé plátky slaniny. Podle chuti dosolte a dopepřete.
Okořeňte to!
Plátky masa můžete před grilováním podle chuti poprášit pikantním kořením. Místo krůty poslouží i kuře nebo tzv. minutkové steaky z hovězího nebo vepřového masa.
Tip apetitu
Avokádová dužina na vzduchu rychle hnědne, proto ho připravujte těsně před podáváním nebo zakapejte citronovou šťávou.
Komentáře