
Těstoviny s rajčátky a kapary
V jednoduchosti je krása a v krátkém vaření se skrývá chuť!
Vydání: 2008/3
Autor: redakce Apetitu
Počet porcí: 2
Ingredience
- 200 g špaget
- 2 lžíce olivového oleje
- 1 stroužek česneku, nakrájený na plátky
- 1 červená nebo zelená chilli paprička, zbavená semínek
- 200 g třešňových rajčátek, rozpůlených
- 2 lžičky kaparů, nahrubo nasekaných
- sůl a pepř na dochucení, strouhaný parmazán k podávání
Příprava jídla
Uvařte těstoviny. Zatím v malé nepřilnavé pánvi zahřejte olej a dozlatova na něm opečte česnek. Stále míchejte. Přidejte najemno nasekanou papričku (dětem vynechte), rajčata i kapary a smažte ještě 3–4 minuty, až se rajčata začnou rozvářet.
Těstoviny sceďte a vraťte do hrnce. Vlijte k nim omáčku z pánve, důkladně promíchejte a podle potřeby dochuťte. Podávejte rovnou nebo posypané čerstvě nastrouhaným sýrem.
Přidat komentář