
Thajské nudle
Pikantní rychlé jídlo ideální na horké letní dny.
Vydání: 2008/8
Autor: redakce Apetitu
Ingredience
- 2–3 lžíce rybí omáčky
- 1 lžička přírodního cukru
- 3 nasekané chilli papričky
- 250 g nakrájeného (vařeného, pečeného nebo koupeného grilovaného) kuřecího masa
- 150 g rýžových nudlí
- hrst nasekaného koriandru a máty
- skrojky limetky
Příprava jídla
1 Smíchejte 2–3 lžíce rybí omáčky se lžičkou přírodního cukru a 3 nasekanými chilli papričkami. Směs vmíchejte do 250 g nakrájeného (vařeného, pečeného nebo koupeného grilovaného) kuřecího masa. Pak smíchejte se 150 g teplých vařených rýžových nudlí a hrstí nasekaného koriandru a máty. Podávejte se skrojky limetky.
Přidat komentář
- Pro psaní komentářů se přihlaste nebo zaregistrujte.
Komentáře
Alexander Vorlíček
6. Únor 2017 18:01