Opravdová lahůdka z masa, které zbylo od včerejška. Nápaditá večeře pro celou rodinu.
Suroviny
Hlavní
nudle rýžové
100
g
tenké (2 smotky)
hráškové lusky
200
g
podélně rozkrojené
paprika červená
1
ks
velká, na tenké proužky
bazalka
2
hrsti
čerstvá
kuřecí prsa
4
ks
vařená, pečená nebo uzená
Na zálivku
olivový olej
6
PL
citronová šťáva
1
ks
a kůra
majonéza
2
PL
vrchovaté lžíce
sůl
pepř
Postup
1
Nudle vložte do varné mísy a zalijte je vroucí vodou. Dejte jim asi čtyři minuty na to, aby nabyly na objemu a změkly.
2
Všechny suroviny na zálivku smíchejte a ochuťte podle vlastního uvážení. Slijte nudle a vraťte je do mísy. Přidejte hrášek, papriku, bazalku a polovinu dresinku. Jemně promíchejte.
3
Rozdělte nudle do misek. Nakrájejte maso a naaranžujte ho na ně. Zakapejte zbylou zálivkou a servírujte. Trocha jemně nastrouhaného zázvoru, získá večeře pořádnou razanci!
Tip apetitu
Rýžové nudle Safoco pocházejí z Vietnamu, jsou lehounké, vlasové, nerozbřednou a hodí se i ke smažení. Jsou snadno stravitelné. .
Komentáře