Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Hermelín na grilu

Popis receptu: 
Grilovaný hermelín nás letošní léto nadchnul tak, že jsme negrilovali téměř nic jiného. A když nebylo zrovna počasí na gril, dali jsme ho do trouby a byl taky výborný.
Autor: Helen Drapalova
Hodnocení:
3 (hlasy)
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 30 minut

Ingredience

    4 sýry Hermelín 1 bal. grilovacího koření 2 lžíce tatarské omáčky - já preferuji Hellmann´s 2 lžíce bílého jogurtu 2 lžíce zavařeniny z divokých brusinek 1 lžíce sladkého dezertního vína

Příprava jídla

Sýry obalíme v grilovacím koření, důkladně zabalíme do alobalu, položíme na rozpálený gril a pečeme z každé strany asi 5 minut. Podáváme horké s dipem z tatarské omáčky Hellmann´s, jogurtu, brusinek a vína, s pečivem, které můžeme do tekutého sýru namáčet, a se zeleninovým salátem.
REKLAMA

Přidat komentář