Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Třísýrová kaše
ZDROJ: Apetit
sdílet:
5/5 Počet hodnocení: 3
Do hodiny Velmi snadné Pro 6–8 osob

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 2457 kcal
Bílkoviny 88 g
Sacharidy 205 g
Tuky 137 g
Vláknina 0 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Bramborová kaše de luxe! A pokud náhodou zbude, posypte ji troškou parmazánu a dejte zapéct. I napodruhé tak bude vynikající.

Suroviny

moučnaté (varný typ C), oloupané a nakrájené na kostky
sůl
čedar 100 g
nastrouhaný najemno
strouhaný, lze použít i Grand Moravia
12%, ohřátá

Postup

1

Brambory uvařte v osolené vodě asi 25 minut zcela doměkka.

2

Mezitím utřete v míse krémový sýr dohladka a přidejte oba nastrouhané sýry. Promíchejte a podle chuti dosolte.

3

Brambory slijte, rozmačkejte nebo prolisujte, pak do nich vmíchejte sýrovou směs. Přilijte horkou smetanu a pomocí metličky rozmíchejte. Zjemněte máslem a podávejte.

Tento recept naleznete také v kolekcích:

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2017/12 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2017/12

Apetit magazín

Jaké želírovací prostředky použít na přípravu džemu
  • Tipy a triky

Jaké želírovací prostředky použít na přípravu džemu

Jahodový, višňový, malinový, meruňkový, rybízový nebo třeba švestkový. Příprava domácích džemů je na spadnutí, a tak není divu, že se v obchodech opět poohlížíme po vhodných želírovacích prostředcích. Pokud se zavařováním džemů a marmelád...