Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Pikantní zelí

Popis receptu: 
k masům a zabijačce
Autor: barbora mala
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 30 minut

Ingredience

    * 2,5 kg bílého hlávkového zelí * 1 velkou cibuli * 2 dl nastrouhaného křenu * 300 ml oleje * 100 ml octa * 300 g pískového cukru * 1 Deko

Příprava jídla

Hlávky zelí rozčtvrtíme, zbavíme košťálů a nakrouháme. Nudličky překrájíme, válečkem je mírně namačkáme, smícháme s kolečky cibule a dalšími přísadami a v kameninové nádobě necháme pod pokličkou uležet nejméně týden.
REKLAMA

Přidat komentář