Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Chléb ciabatta

Připravte si z domácí pekárny voňavý chléb. Nikdy nebudete mít dost.

Vydání: 2008/11
Autor:
Hodnocení:
23 (hlasy)
Náročnost: Velmi snadné
Počet porcí: Na 1 menší bochník
Doba přípravy: Do 10 minut
PT3H
Pečení 3:00
Chléb a pečivo Italská

Ingredience

    • 350 ml vlažné vody
    • 2 lžíce olivového oleje
    • 500 g hladké mouky
    • 2 lžičky soli
    • 1 lžička cukru
    • 1 lžička sušeného droždí

Příprava jídla

Do pečicí nádoby pekárny vlijte vodu, olej, přisypte mouku, do jednoho rohu dejte cukr, do druhého sůl a nakonec droždí. Pečte na program Základní (velikost malá, barva střední). Po upečení chléb vytáhněte z pečicí nádoby a nechte vychladnout na mřížce.

Něco navíc: Po akustickém signálu můžete do ciabatty přidat nasekané olivy nebo nasekaná sušená rajčata.

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Focaccia s fíky a kozím sýrem

Celozrnné rohlíky

Kynuté vdolky

Pivní chléb s domácími škvarky

Pomerančový džem

Neodolatelné domácí pečivo

REKLAMA

Přidat komentář