Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
4/5 Počet hodnocení: 34
Více než hodinu Velmi snadné Na 1 menší bochník

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 2083 kcal
Bílkoviny 74 g
Sacharidy 329 g
Tuky 38 g
Vláknina 62 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Připravte si z domácí pekárny voňavý chléb. Nikdy nebudete mít dost.

Suroviny

voda 350 ml
vlažná
olivový olej 2 PL
sůl 2 ČL
cukr 1 ČL
droždí sušené 1 ČL

Postup

1

Do pečicí nádoby pekárny vlijte vodu, olej, přisypte mouku, do jednoho rohu dejte cukr, do druhého sůl a nakonec droždí.

2

Pečte na program Základní (velikost malá, barva střední). Po upečení chléb vytáhněte z pečicí nádoby a nechte vychladnout na mřížce.

NĚCO NAVÍC:
Po akustickém signálu můžete do ciabatty přidat nasekané olivy nebo nasekaná sušená rajčata.

Související články

Tento recept naleznete také v kolekcích:

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2008/11 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2008/11

Apetit magazín

AD
Vychutnejte si dokonalý kopeček zmrzliny
  • Zajímavosti

Vychutnejte si dokonalý kopeček zmrzliny

Zmrzlina k létu neodmyslitelně patří, milují ji děti i dospělí. Chladivý kopeček v horkých dnech dokonale osvěží a potěší chuťové buňky. Marks & Spencer si letos opět připravil několik novinek ze světa mraženého osvěžení – a...