Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Těstoviny s šalotkami, řepou a květákem

Snadné jídlo, které zvládnete i po práci, a vtipný způsob, jak zpracovat jakoukoli sezonní zeleninu
Vydání: 2005/9
Autor:
Hodnocení:
2 (hlasy)
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Více než hodinu
Pečení: 1 hodina
P

Ingredience

    • čtyři větší řepy
    • tři lžiceolivového oleje
    • sůl a pepř
    • 16 spařených a oloupaných šalotek
    • květák naloupaný na větší růžice
    • těstoviny
    • roketa
    • rozdrobená feta

Příprava jídla

Čtyři větší řepy vložte do pekáče, zakápněte třemi lžicemi olivového oleje, osolte a opepřete. Pečte při 200/180 stupních půl hodiny, pak přidejte 16 spařených a oloupaných šalotek a květák naloupaný na větší růžice. Promíchejte a pečte ještě 35 minut, dokud šalotky nezezlátnou. Po upečení z řepy odstraňte slupku a zbytek košťálu, dužinu nakrájejte na větší kusy a vraťte do pekáče. Přimíchejte těstovinya posypte roketou a rozdrobenou fetou. Před podáváním dobře promíchejte. 
Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Šalotková polévka se špenátovým pestem

REKLAMA

Přidat komentář