Žídkové špecle

Ilustrační obrázek
Ilustrační obrázek
Ejhle, tenhle recept byl tak chutný, že obrázek k němu někdo zbaštil.
Zkuste ho uvařit a budeme moc rádi, když se s námi o novou fotku podělíte.
sdílet:

Žídkové špecle

Hodnocení receptu
Průměr: 5 (3)
Do 30 minut

Suroviny

uzené maso 250 g
vařené
zelí kysané 250 g
špecle 400 g
smetana ke šlehání 100 ml
cibule 1 ks
rostlinný olej 1 PL
Na oleji zpěňte najemno pokrájenou cibuli a přidejte maso nakrájené na kostičky. Kyselé zelí zbavte tekutiny. Pokud je moc kyselé, propláchněte ho. Pokrájejte je a nechte asi deset minut dusit. Přidejte špecle a nechte je v základu z masa a zelí prohřát. Vše zalijte smetanou, promíchejte a ještě chvilku nechte dojít. Osolte a opepřete podle chuti.

Obchod Apetit