Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Bezinková povidla

Popis receptu: 
Pozor na to, že syrové bezinky jsou mírně toxické a ve větších dávkách vyvolávají nevolnost. Po tepelném zpracování však tyto účinky vymizí.
Autor: Lada Pilátová
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 10
Doba přípravy: Do hodiny

Ingredience

    0,5 kg cukru na 1 l šťávy.

Příprava jídla

Zralé plody rozvaříme s vodou na kaši. Vychladlé prolisujeme, přidáme cukr, želírovací prostředek a za stálého míchání svaříme do zhoustnutí. Povidly naplníme skleničky a sterilizujeme.
REKLAMA

Přidat komentář