< 50 min
4,5
Základní recept na palačinky
> 60 min
4,5
Základní těsto na pizzu
> 120 min
4,2
Povidla bez míchání
> 60 min
4,6
Švestková povidla pečená v troubě
< 20 min
4,7
Bešamel
> 60 min
4,5
Základní kynuté těsto
< 20 min
4,3
Rybíz à la brusinky
< 10 min
4,0
Pesto z medvědího česneku
< 60 min
4,5
Jablečné pyré
< 60 min
4,5
Jednoduchá třešňová marmeláda
< 10 min
4,0
Těsto na pizzu bez droždí
< 10 min
4,5
Volské oko
> 60 min
4,2
Cuketová čalamáda
< 90 min
4,5
Rybízový sirup
> 60 min
4,2
Voňavá jablečná povidla
< 45 min
4,0
Rajčatové sugo
< 60 min
4,2
Domácí kimči
< 60 min
4,6
Meruňkový džem
< 60 min
3,8
Zavařená jablka na štrúdl
< 20 min
4,3
Rajčatové základy neboli 4 varianty rajčatové omáčky na pizzu
< 30 min
4,1
Pikantní nakládaný hermelín s chilli
> 60 min
4,5
Ajvar
< 10 min
4,3
Celestýnské nudle
< 60 min
4,1
Dýňová vánoční marmeláda
Související články
- Zapomeňte na jemné vývary: Tahle hospodská dršťková vás postaví na nohy i po nejdelší noci
- „Že jdou v přechodu kila skoro ‚zadarmo‘ nahoru, mě překvapilo. Ale žiji pro jiné hodnoty, než je můj vzhled a jídlo,“ říká Olga Studničková Šípková
- Zapomeňte na sushi a risotto! Američané ochutnávali světová jídla. A mezi vítězi? Česká polévka, kterou znáte z dětství!
- Tradice, poctivost a kvalita. Nahlédněte do zákulisí masozávodu v Modleticích
- Odhalili jsme tajemství moderních kuchařů: Jak dostat z červené řepy maximum? Už dávno není jen do boršče, vyzkoušejte pomazánky, polévky i dezerty!
- Kam v Praze, Písku a v Brně na svatomartinské menu? Vyrazte k Pohlreichovi nebo do Kuchyně! Víme, na čem si pochutnáte a kolik zaplatíte