0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Pepřové máslo

Pepřové máslo
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Pepřové máslo

3.8/5 Počet hodnocení: 11
Do 10 minut Velmi snadné Pro 4 osoby

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1930 kcal
Bílkoviny 5 g
Sacharidy 1 g
Tuky 212 g
Vláknina 0 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Udělejte si vlastní kořeněné máslo s pepřem, parmazánem a limetkovou šťávou. Výborné jako předkrm s chlebem nebo se skvěle hodí ke grilovanému masu či rybě.

Suroviny

máslo 250 g
solené
nakládaný pepř 1 ČL
zelený, nebo čerstvý
strouhaný
limetová kůra 1 ČL
strouhaná
limetová šťáva 1 ČL

1 Nahrubo rozdrťte pepř. Změklé máslo dobře promíchejte se všemi ostatními přísadami.

2 Můžete si pomoci tyčovým mixérem – nejdříve jím prošleháte všechny přísady kromě pepře. Ten pak přidáte a rozmícháte několika krátkými pulzy, aby se nerozmělnil příliš.

3 Vytvořte váleček, zabalte ho do pergamenového papíru a nechte ztuhnout. Podávejte jako předkrm s krajíčky tmavého chleba nebo ke grilovanému masu či rybě.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2009/3 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2009/3

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč