Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 20 min
4,7 (13x)
5. 10. 2017
Brambory přelité smetanou s ořechy


Velmi snadné
< 20 min
4,7 (13x)

Nenápadné, bezmasé, ale skvělé rychlé podzimní jídlo, dokonale potvrzující názor, že nejlépe se chuťově kombinuje to, co má sezonu ve stejnou dobu. 


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 2-4 osoby

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 2-4 osoby

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 1731 kcal
  • Bílkoviny 50 g
  • Sacharidy 120 g
  • Tuky 117 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2016/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,7/5

Hodnocení receptu

4,7/5
(13 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2016/10

Říjnové vydání je jako vždy věnováno české kuchyni, tentokrát ve svěžím a vtipném provedení, a obsahuje všechny chutě a vůně, na které se na podzim těšíme! A je nabité lahodnými nápady od titulní strany až po sladkou tečku na konec. Vyzkoušejte některý z našich hřejivých sezonních receptů. Podzim je totiž v plném proudu a vy jistě oceníte poctivá zemitější jídla z bohatých darů zahrad, lesů, dvorů, sadů i vinohradů! Vydejte se s námi na ryby, slibujeme, že nebudete litovat! Nebo až se budete vracet z lesa s naditým košíkem, nemusíte dlouze přemýšlet, jak s houbovým úlovkem naložit, protože i s houbami si víme rady a rádi se o nápady podělíme! A věřte, že nejklasičtější česká klasika coby moderní streetfood v podání blogerky Koko vás bude neskutečně bavit! I Hana Michopulu a Hanka Zemanová přispěli svou "troškou do mlýna" osobitým pojetím tradičních surovin a receptů. Všechno sladce završují dezerty z první republiky, poctivý frgál s tvarohem, povidly a mandlemi a naprosto dokonalý makový pudink. Apetit, napsáno s chutí.  

Související články

Procestujte celý svět za jediný večer a ochutnejte tapas menu a koktejly ze všech kontinentů v centru Prahy

Jste milovníci nejen jídla, ale i cestování? A nejraději byste procestovali a ochutnali celý svět? A co když vám řekneme, že nebudete potřebovat pasy ani víza, a dokonce ani nemusíte balit kufry, ale stejně můžete vyrazit na cestu kolem světa? Stačí navštívit The Monkey Bar a vybrat si cokoli z nového menu. Ručíme za to, že vám každé jídlo nabídne jedinečný pohled na světové gastronomické trendy. Pozvěte přátelé a vychutnejte si tuhle vzrušující cestu plnou překvapení v centru Prahy. Nebudete litovat.