Litujeme, k návštěvě tohoto webu musíte povolit JavaScript.

Fettuccine s masem a ztraceným vejcem

Fettuccine s masem a ztraceným vejcem

Hodnocení receptu
Průměr: 5 (2)
Do 10 minut 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 3793 kcal
Bílkoviny 231 g
Sacharidy 284 g
Tuky 180 g
Vláknina 22 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Svěží chuť a zářivé barvy jara k vám do kuchyně vnese tenhle úžasný recept.

Suroviny

krůtí prsa 400 g
nakrájená
těstoviny 500 g
fettuccine
vejce 4 ks
rozklepnutá
olivový olej 3 PL
cibule 2 ks
střední kus, pokrájená
paprika červená 1 ks
na kostičky
víno bílé 50 ml
100 ml
drůběží vývar
smetana na vaření 250 ml
rukola
sůl
pepř
1. Do kastrůlku s mírně vroucí osolenou vodou s trochou octa nechte po jednom sklouznout vejce. Bílek přehrňte přes žloutek a povařte, až bílek ztuhne. Vyjměte.

2. Ve velké pánvi rozpalte olej a zprudka na něm osmažte kousky masa; vyjměte je a osmažte cibuli a papriku. Zalijte vývarem, vínem i smetanou a povařte do zhoustnutí. Porce těstovin s masem a omáčkou doplňte roketou i osoleným a opepřeným vejcem.

Komentáře

Anonym

Recept se nachází v č.3/06, str.16

Obchod Apetit