0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Fettuccine s masem a ztraceným vejcem

Fettuccine s masem a ztraceným vejcem
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Fettuccine s masem a ztraceným vejcem

5 / 5. Počet hodnocení: 2
Do 30 minut Velmi snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 3828 kcal
Bílkoviny 233 g
Sacharidy 289 g
Tuky 180 g
Vláknina 22 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Svěží chuť a zářivé barvy jara k vám do kuchyně vnese tenhle úžasný recept.

Suroviny

krůtí prsa 400 g
nakrájená
těstoviny 500 g
fettuccine
vejce 4 ks
rozklepnutá
olivový olej 3 PL
cibule 2 ks
střední kus, pokrájená
paprika červená 1 ks
na kostičky
víno bílé 50 ml
vývar kuřecí 100 ml
smetana na vaření 250 ml
rukola
sůl
pepř

1 Do kastrůlku s mírně vroucí osolenou vodou s trochou octa nechte po jednom sklouznout vejce. Bílek přehrňte přes žloutek a povařte, až bílek ztuhne. Vyjměte.

2 Ve velké pánvi rozpalte olej a zprudka na něm osmažte kousky masa; vyjměte je a osmažte cibuli a papriku. Zalijte vývarem, vínem i smetanou a povařte do zhoustnutí. Porce těstovin s masem a omáčkou doplňte roketou i osoleným a opepřeným vejcem.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2006/3 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2006/3

Komentáře

Obchod Apetit