Svěží chuť a zářivé barvy jara k vám do kuchyně vnese tenhle úžasný recept.
Suroviny
krůtí prsa
400
g
nakrájená
těstoviny
500
g
fettuccine
vejce
4
ks
rozklepnutá
olivový olej
3
PL
cibule
2
ks
střední kus, pokrájená
paprika červená
1
ks
na kostičky
víno bílé
50
ml
vývar kuřecí
100
ml
smetana na vaření
250
ml
sůl
pepř
Postup
1
Do kastrůlku s mírně vroucí osolenou vodou s trochou octa nechte po jednom sklouznout vejce. Bílek přehrňte přes žloutek a povařte, až bílek ztuhne. Vyjměte.
2
Ve velké pánvi rozpalte olej a zprudka na něm osmažte kousky masa; vyjměte je a osmažte cibuli a papriku. Zalijte vývarem, vínem i smetanou a povařte do zhoustnutí. Porce těstovin s masem a omáčkou doplňte roketou i osoleným a opepřeným vejcem.
Komentáře