Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Fettuccine s kaviárem z lososa
Fettuccine s kaviárem z lososa
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Fettuccine s kaviárem z lososa

5/5 Počet hodnocení: 4
Do 30 minut Velmi snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 363 kcal
Bílkoviny 16 g
Sacharidy 1 g
Tuky 32 g
Vláknina 3 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Špenátový krém vám bude chutnat i bez kaviáru, ten však těstovinám dodá nádech luxusu.

Suroviny

robiolla, lze nahradit lučinou
sůl
pepř
čerstvě mletý
kaviár 30 g
lososový

Postup

1

Povařte 150 g mraženého listového špenátu v troše vody, sceďte a rozmixujte spolu se sýrem robiolla nebo lučinou, kouskem citronové kůry, 2–3 lžícemi smetany ke šlehání, solí a pepřem.

2

Uvařené čerstvé fettuccine smíchejte se lžící másla, pak se špenátovým krémem a nakonec s 30 g lososového kaviáru.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2010/7 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2010/7

Apetit magazín

AD
Minerální vody není třeba střídat, je to mýtus
  • Lidé a jídlo

Minerální vody není třeba střídat, je to mýtus

České minerální vody jsou světovým unikátem. „V Česku je velmi bohatá paleta pramenů a bez nadsázky mohu říct, že se na našem území nachází snad všechny existující typy minerálních vod, což je s ohledem na velikost území skutečný unikát,“...