0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Fettuccine s kaviárem z lososa

Fettuccine s kaviárem z lososa
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Fettuccine s kaviárem z lososa

5 / 5. Počet hodnocení: 1
Do 30 minut Velmi snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 363 kcal
Bílkoviny 16 g
Sacharidy 1 g
Tuky 32 g
Vláknina 3 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Špenátový krém vám bude chutnat i bez kaviáru, ten však těstovinám dodá nádech luxusu.

Suroviny

mražený listový špenát 150 g
sýr
robiolla, lze nahradit lučinou
citronová kůra
smetana ke šlehání 3 PL
sůl
pepř
čerstvě mletý
máslo 1 PL
kaviár 30 g
lososový

1 Povařte 150 g mraženého listového špenátu v troše vody, sceďte a rozmixujte spolu se sýrem robiolla nebo lučinou, kouskem citronové kůry, 2–3 lžícemi smetany ke šlehání, solí a pepřem.

2 Uvařené čerstvé fettuccine smíchejte se lžící másla, pak se špenátovým krémem a  nakonec s 30 g lososového kaviáru.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2010/7 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2010/7

Apetit magazín

Hřejivé podzimní polévky
  • Tipy redakce

Hřejivé podzimní polévky

Jak zahřát tělo i duši v podzimních sychravých dnech? Nejlépe vydatnou horkou polévkou! Podzimní stálicí je dýňová, ale skvěle zahřeje i polévka z květáku, celeru nebo mrkve. Zužitkujte letní úrodu a připravte si dokonalý pokrm v barvách a...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...

Obchod Apetit