Opečte cukety
Na pánvi opečte z obou stran cukety; dochuťte. Smíchejte je s kuskusem a zbylými přísadami. Jezte teplé či vychlazené – hodí se i jako příloha.
Komentáře
Anonym
31.08.2008 19:25
lehké, zdravé a mooc dobré
Mám ráda jídla na tento způsob, tak jsem tenhle recept hned vyzkoušela. Dnes už ho dělám hodně zjednodušeně, bez sýra a vývaru, zato se spoustou česneku a je to moje hooodně častá letní večeře.
V uplynulých letech se s rozvážkovou službou jídla do domu doslova roztrhl pytel. Pokud i vy patříte mezi milovníky restauračního jídla v teple a klidu domova, možná vás zaujme našich pět tipů, čemu se ve verzi ‚s sebou‘ raději vyhnout.
...
Slavná kuchyně lousianského města New Orleans je výsledkem bohaté směsice kultur, které našly svůj domov podél řeky Mississippi. Projevuje se specifickými jídly, plnými vůní a barev. Připravit si je doma v českých podmínkách je překvapivě...
Vývar je dokonalou surovinou pro každou omáčku, polévku a velkou část dalších pokrmů. Je základem profesionálního i amatérského vaření. Jeho příprava zabere nějaký ten čas, ale můžete připravit velké množství a po dávkách ho zamrazit....
Ďábelská omáčka, jejíž jméno zná každý milovník pálivých chutí, se více než sto padesát let vyrábí stejným způsobem na stejném místě v Avery Island na jihu USA. Lahvičky s charakteristickou etiketou se tak už dávno staly nedílnou součástí...
Jak vaří a peče Betül Tunc, sledují na Instagramu desítky milionů lidí. Na svém profilu @turkuazkitchen hrají hlavní roli její ruce, svou tvář neukazuje příliš často. Na krátkých videích vznikají vizuálně i chuťově dokonalá díla, na které...
Komentáře
Anonym
31.08.2008 19:25
lehké, zdravé a mooc dobré