Dostupný
399 Kč
319 Kč
To je severoafrický pokrm, který můžete jíst teplý i studený
2Na čtyři porce osmažte dozlatova na třech lžících oleje, nejlépe olivového, jednu velkou cibuli, pokrájenou na kolečka.
2Přisypte půl kila oloupané dýně, nakrájené na dvoucentimetrové kostky, a pět minut smažte na mírném plameni. Osolte, opepřete, přidejte lžičku cukru, lžičku mleté skořice a tři lžíce rozinek.
3Zakryjte dobře přiléhající pokličkou a vařte deset až patnáct minut nebo dokud dýně nezměkne. Jednotlivé kousky během vaření obracejte (vyvaří se z nich šťáva).
4Podávejte posypané 50 g piniových oříšků.
Komentáře
Anonym
29.09.2007 13:27
hmmm
Anonym
28.10.2009 10:04
příloha?