Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,1 (13x)
18. 7. 2014
veprova pecene
Apetitonline.cz
Vepřové na pomerančích, skořici a bobkovém listu
Apetitonline.cz


Snadné
> 60 min
4,1 (13x)

Pečení a dušení vepřového v mléce je známé z francouzské kuchyně. Koření a pomeranč se postarají o další provonění a celkové nasměrování ke kulinářskému jihu Evropy.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 1011.75 kcal
  • Bílkoviny 81.25 g
  • Sacharidy 46 g
  • Tuky 61 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2006/2

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,1/5

Hodnocení receptu

4,1/5
(13 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2006/2

Únor 2006