Nová registrace Zapomenuté heslo

> 60 min
0,0 (0x)
12. 3. 2008
Kořeněná vepřová pečínka na medu


> 60 min
0,0 (0x)
Marinované maso má intenzivní chuť a už při pečení nádherně voní. Budou se vám sbíhat sliny!

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Na maso

Na omáčku

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 435.75 kcal
  • Bílkoviny 4.75 g
  • Sacharidy 20.75 g
  • Tuky 29.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit Kořeněná vepřová pečínka na medu

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

0,0/5

Hodnocení receptu

0,0/5
(0 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Související články

Mangalice

Mangalice: maďarská delikatesa, která dobývá svět gastronomie

V srdci Maďarska se skrývá kulinářský klenot – mangalice. Maso tohoto plemene vepřů vyniká jedinečnou chutí a výjimečnými nutričními vlastnostmi. Připojte se k nám na cestě za poznáním této luxusní suroviny a zjistěte, jak se mangalice stala hvězdou světových kuchyní a jak ji můžete využít ve svých receptech i vy.