Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Představujeme novou kuchařku z edice Apetit: Mrkev, dýně a cuketa

Kuchařka Mrkev, dýně a cuketa
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Druhou kuchařku roku 2023 jsme věnovali zelenině. Nečekejte ovšem knihu jen pro vegany či vegetariány, novinka obsahuje recepty s masem i bez. Další přírůstek do edice Apetit – Mrkev, dýně, cuketa – vychází v květnu a je určena pro všechny, kteří milují dobré jídlo. Hlavní roli v ní hraje oblíbené sezónní trio ze zahrádek a trhů.

Co spojuje mrkev, dýni a cuketu? Jsou to snadno dostupné druhy zeleniny, ze kterých připravíte všechny typy pokrmů od polévky po skvělý dezert. Sepsali jsme z nich pro vás více než 130 receptů.

Při psaní jsme mysleli na vegetariány i milovníky masa. Nechybí klasika jako cuketová nádivka či vepřové v mrkvi ani neotřelé nápady, jako je například dýňové tiramisu. Vše jsme pro vás vyladili v redakční kuchyni časopisu Apetit. Díky nové kuchařce si hravě poradíte se štědrou úrodou ze zahrádky i s úlovky z trhu či obchodu. Poradíme vám, jak zeleninu zpracovat takřka beze zbytku i jak ji uskladnit, aby vám co nejdéle vydržela.

Kniha Mrkev, dýně, cuketa je v prodeji od 25. května 2023.

V kuchařce Mrkev, dýně, cuketa najdete tyto kapitoly:

  • Servis – vše co potřebujete vědět o mrkvi, dýni a cuketě

  • Polévky pro tělo i duši – krémové i čiré, české i ze světa

  • K zakousnutí – menší jídla na malý hlad

  • Velká jídla – hlavní chody s masem i bez

  • Hlavně nenápadně – jak zeleninu skrýt tak, že ji v jídle nikdo hledat nebude

  • Sladké mámení – ty nejlepší dezerty 

  • Do zásoby – nakládaná zelenina, zavařeniny, studené omáčky a zmrzlina

Skryt pre seznam

Související články

Autor: Martina Kojzarová

Apetit magazín

AD
Vychutnejte si dokonalý kopeček zmrzliny
  • Zajímavosti

Vychutnejte si dokonalý kopeček zmrzliny

Zmrzlina k létu neodmyslitelně patří, milují ji děti i dospělí. Chladivý kopeček v horkých dnech dokonale osvěží a potěší chuťové buňky. Marks & Spencer si letos opět připravil několik novinek ze světa mraženého osvěžení – a...