Receptů, ve kterých se objevuje alkohol, existuje nepřeberné množství. U nás se často používá tuzemák, do kterého se nakládjí rozinky a přidává se pro svou typickou vůni při přípravě cukroví a zákusků. Jenže některé sladké tečky si...
V případě, že potravina obsahuje alergen, který není ve složení deklarován, jedná se pro alergiky o nebezpečnou potravinu.
Na základě opatření uloženého SZPI bylo z trhu staženo 107,2 kilogramu, tj. 1072 balení. Zbytek byl již...
Segedín se tradičně zahušťujete moukou, ale pokud se jí z rzných důvodů vyhýbáte nebo ji nemáte, nevěšte hlavu. Skvělé omáčky docílíte i jinak. A nejspíš ani nikdo nepozná rozdíl.
...
Courteney Cox miluje vaření stejně jako Monica, kterou ztvárnila v legendárním seriálu Přátelé. Na svém instagramovém účtu často sdílí videa z kuchyně, kde připravuje svá oblíbená jídla. Která to jsou? A jak se herečka, která zanedlouho...
Palačinky jsou oblíbenou snídaní, svačinou i večeří. A to do takové míry, že se jich nezříkají ani sportovci a lidé, kteří hlídají svůj jídelníček. Jen jejich recepturu často vylepšují o rostlinné bílkoviny. Proteinové palačinky jsou...
Rádi byste si připravili něco dobrého z avokáda? Přinášíme vám pár tipů, jak avokádo zpracovat, také vám prozradíme, jaké benefity konzumace oblíbeného zeleného plodu přináší.
...
Bešamelová omáčka má staletou historii a bohaté využití. Patří mezi pět základních francouzských omáček a neobejde se bez špetky muškátového oříšku. A hlavně – je překvapivě snadná.
...
Slovo bostock možná slyšíte poprvé a pravděpodobně by vás ani nenapadlo, že se za ním skrývá jeden z méně známých francouzských dezertů. K jeho přípravě vám postačí jen hrstka surovin, které pravděpodobně už nyní máte ve spíži a lednici....