Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Čím zahustit guláš

Čím zahustit guláš

Zkuste některý z našich tipů na zajímavou jíšku.
1. 3. 2010 | Autor: redakce Apetitu

Do guláše můžete přidat kukuřičný i bramborový škrob, chléb, chlebovou kůrku i strouhané brambory nebo cibulku. Brambory, cibulku i chléb nakrájejte najemno a rozvařte doztracena.

Související

Jak na správnou jíšku a další tipy v zahušťování pokrmů

Poctivá jíška voní máslem a do pokrmů ji přidáváme ještě horkou a opečenou do zlatova. Zároveň si pravou jíšku...

Jak na to: cibulový základ pro dokonalý guláš

Správný hospodský guláš se neobejde bez cibule. Poradíme vám, jak na ni.

Přidat komentář