Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Gril správně žhavý

grilování klobás
ZDROJ: Pexels.com
sdílet:

Jak spoznat tu správnou chvíli, kdy "fláknout" maso na gril?

 

K opékání jsou potřeba jen žhavé uhlíky, s plameny na grilu dojdete leda ke spálenému masu – buďte proto trpěliví a počkejte, až klesnou a v topeništi zbydou jen žhavé uhlíky. Pokud uhlíky dohořívají příliš rychle, na okraj topeniště přidejte pár nových; nechte je projít plamenem a pak je přesuňte pod jídlo.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
Wolt Awards 2024: Poznejte zákazníky nejlépe hodnocené restaurace
  • Tipy a triky

Wolt Awards 2024: Poznejte zákazníky nejlépe hodnocené restaurace

Zákaznické hodnocení slouží každoročně jako základ pro sestavení žebříčku nejlepších restaurací a udělení cen Wolt Awards. Pouze chuťové buňky těch, k nimž vyrážejí dnes a denně modří kurýři, tak ukazují cestu k místům, kde na vás...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč