Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Strouhanka za všech okolností

Strouhanka za všech okolností

Domácí strouhanku můžete připravit mnoha způsoby
26. 6. 2008 | Autor: redakce Apetitu

Strouhanku z usušeného pečiva můžete klasicky strouhat na struhadle nebo mlít na speciálním mlýnku. Anebo jinak: pečivo vložte do mikrotenového sáčku, podrťte válečkem na nudle a pak důkladně rozválejte na požadovanou hrubost strouhanky. Pečivo vložené do sáčku se dá rovněž rozdrtit na strouhanku paličkou na maso nebo vydrhnutým a usušeným kamenem.
Na strouhanku se dá s úspěchem použít i čerstvé pečivo, to semelte v robotu nebo nastrouhejte na struhadle.

Související

Thajské krůtí burgery s mangem

Burger nemusí být jenom z hovězího a chutnat po kečupu a cibuli. Lehký krůtí karbanátek v kombinaci s orientálně...

Přidat komentář