Kuchařky Apetit DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Strouhanka za všech okolností

Strouhanka za všech okolností

Domácí strouhanku můžete připravit mnoha způsoby
26. 6. 2008

Strouhanku z usušeného pečiva můžete klasicky strouhat na struhadle nebo mlít na speciálním mlýnku. Anebo jinak: pečivo vložte do mikrotenového sáčku, podrťte válečkem na nudle a pak důkladně rozválejte na požadovanou hrubost strouhanky. Pečivo vložené do sáčku se dá rovněž rozdrtit na strouhanku paličkou na maso nebo vydrhnutým a usušeným kamenem.
Na strouhanku se dá s úspěchem použít i čerstvé pečivo, to semelte v robotu nebo nastrouhejte na struhadle.

Související

Thajské krůtí burgery s mangem

Burger nemusí být jenom z hovězího a chutnat po kečupu a cibuli. Lehký krůtí karbanátek v kombinaci s orientálně...
REKLAMA

Přidat komentář