Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Strouhanka za všech okolností

masové kuličky obalované ve strouhance
ZDROJ: Pixabay.com
sdílet:

Domácí strouhanku můžete připravit mnoha způsoby

 

Strouhanku z usušeného pečiva můžete klasicky strouhat na struhadle nebo mlít na speciálním mlýnku. Anebo jinak: pečivo vložte do mikrotenového sáčku, podrťte válečkem na nudle a pak důkladně rozválejte na požadovanou hrubost strouhanky. Pečivo vložené do sáčku se dá rovněž rozdrtit na strouhanku paličkou na maso nebo vydrhnutým a usušeným kamenem.

Na strouhanku se dá s úspěchem použít i čerstvé pečivo, to semelte v robotu nebo nastrouhejte na struhadle.

Související recepty

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín