Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Jak probíhá druhotné kvašení

sekt Rotkäppchen
ZDROJ: Archiv
sdílet:

Vyrazte na degustaci šumivých vín. Předtím se můžete ještě vzdělat v tom, jak takové víno vzniká.

 

Druhotné kvašení je proces při výrobě šumivých vín a sektů. Víno, aby bylo šumivé, musí obsahovat oxid uhličitý. Ten vznikne druhotným kvašením (v lahvích nebo v tancích) cukrů přidaných do vína tzv. tiráží likérem (směs základního vína, cukru a speciálních kvasinek).

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč