Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Jak utlumit chilli?

Jak utlumit chilli?

Dali jste do jídla příliš mnoho chilli? Pokud to recept dovoluje, přidejte trochu cukru nebo kokosového mléka (hodí se obzvlášť pro kari). Když ne, zkuste znásobit množství ostatních ingrediencí a jídlo takzvaně zředit.
7. 11. 2008 | Autor: redakce Apetitu

 

Související

Scovilleova stupnice: měření pekelné pálivosti

Někdo to rád ostré! A co jednomu připadá lehce pikantní, jinému zažehne v ústech oheň. Vnímání chuti je individuální,...

Jak zachránit příliš pálivé jídlo

Vzhledem k množství druhů a stupni pálivosti chilli papriček se může snadno stát, že místo ideálně pikantního sousta...

Přidat komentář