Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Jak připravit chutnou polévku

Jak připravit chutnou polévku

Také se rádi v sychravém počasí zahřejete plným talířem polévky?  Poradíme vám, jak polévku připravit, aby vám opravdu chutnala.
16. 11. 2010
Chuť polévky značně závisí na kvalitě vývaru. Pokud nemáte v zásobě silný domácí masový vývar, sáhněte po biobujonu. Nabízejí ho prodejny se zdravou výživou a některé supermarkety.

Pro vegetariány použijte extra zeleninový vývar, např. Würzl, nebo polévku dochuťte bio sójovou omáčkou a bylinkami.

Recepty a inspiraci na vydatné podzimní polévky najdete v listopadovém vydání časopisu Apetit.

Související

Sváteční kaldoun s dvojími knedlíčky

Kaldoun je staročeská krémová polévka s drůbky, nudlemi a knedlíčky. Není úplně bezpracná, ale výsledek (obzvlášť pro...
REKLAMA

Přidat komentář