Aby měla rajská polévka skutečně rajskou chuť, měla by být z opravdových rajských jablíček, a to oloupaných. Jenom tak se totiž dužina dokonale rozvaří (a navíc vás nebudou mezi zuby obtěžovat kousky slupek). Čerstvá rajčata můžete v receptu nahradit i těmi z konzervy. Nebojte se polévku pořádně dochutit, kromě soli a pepře doporučujeme i špetku cukru, skořici a tymián. Krémová rajská polévka chutná i dětem.
Suroviny
4
Suroviny
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 284.75 kcal
- Bílkoviny 5.5 g
- Sacharidy 20.5 g
- Tuky 16.75 g
Postup přípravy
- Rajčatová passata nebo rajský protlak? Co kam patří a proč se hodí mít je ve spíži Plum, Beefsteak i Kumato: Nejzajímavější druhy rajčat a jak je využít v kuchyni
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2004/6
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,1/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2004/6
Apetit 6/04