Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 50 min
4,1 (138x)
31. 5. 2016
Lahůdková rajská polévka
Apetit
Lahůdková rajská polévka
Apetit


Snadné
< 50 min
4,1 (138x)

Aby měla rajská polévka skutečně rajskou chuť, měla by být z opravdových rajských jablíček, a to oloupaných. Jenom tak se totiž dužina dokonale rozvaří (a navíc vás nebudou mezi zuby obtěžovat kousky slupek). Čerstvá rajčata můžete v receptu nahradit i těmi z konzervy. Nebojte se polévku pořádně dochutit, kromě soli a pepře doporučujeme i špetku cukru, skořici a tymián. Krémová rajská polévka chutná i dětem.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 284.75 kcal
  • Bílkoviny 5.5 g
  • Sacharidy 20.5 g
  • Tuky 16.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. Rajčatová passata nebo rajský protlak? Co kam patří a proč se hodí mít je ve spíži Plum, Beefsteak i Kumato: Nejzajímavější druhy rajčat a jak je využít v kuchyni

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2004/6

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,1/5

Hodnocení receptu

4,1/5
(138 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2004/6

Apetit 6/04

Související články

polevka

Sedmero polévek

Přidejte do vašeho polévkového repertoáru pár novinek. Následující recepty ze všech koutů světa jsou neohraná klasika, kterou stojí za to umět.