0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Uvařeno do 30 minut: krémové polévky

Uvařeno do 30 minut: krémové polévky
sdílet:
Moc dobře víme, že v pracovním týdnu platí: čím méně času strávíme u sporáku, tím lépe. Následující polévky toto kritérium splňují beze zbytku. A navíc jsou zdravé, zahuštěné jen zeleninou.

Náš tip:
Osvědčilo se nám uvařit větší množství polévky a část z ní zamrazit (nejlépe rozdělené na porce). Ráno ji stačí jen vyndat z mrazáku a nechat v lednici rozmrazit. Večeři pak budete mít na stole ještě rychleji. Posypte ji čerstvě nasekanými bylinkami. Kromě petržele a pažitky si můžete dovolit i menší výstřednost v podobě koriandru nebo třeba thajské bazalky.
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Jak na masové kuličky
  • Tipy a triky

Jak na masové kuličky

Dají se různě ochucovat  a připravit na sto způsobů. Lze je péct v troubě a taky mrazit. Masové kuličky mají jenom samá plus a na našich redakčních večírcích zmizí vždycky jako první. Potřebujete další důvod k tomu je vyzkoušet? ...
KVÍZ: Vyznáte se v českých krajových specialitách?
  • Kvízy

KVÍZ: Vyznáte se v českých krajových specialitách?

Knedlo vepřo zná každý – oblíbený český pokrm nabízejí nejen hospody a restaurace ale také školní jídelny a kantýny. Česká kuchyně má ovšem daleko víc co nabídnout. Důkazem jsou speciality z českých a moravských koutů. Schválně, s kolika z...
Komerční sdělení
Nadýchané, a přece udržitelné mlsání!
  • Lidé a jídlo

Nadýchané, a přece udržitelné mlsání!

Sladká, příjemně nadýchaná a křupavá svačinka, která se doslova rozpustí na jazyku a vy si ji nejlépe vychutnáte v kombinaci s oblíbenou kávou nebo čajem. Takové chvíle moc nestojí, o to důležitější a povznášející v životě jsou. Užijte si...

Obchod Apetit