0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Uvařeno do 30 minut: krémové polévky

krémová polévka
ZDROJ: Pixabay.com
sdílet:

Moc dobře víme, že v pracovním týdnu platí: čím méně času strávíme u sporáku, tím lépe. Následující polévky toto kritérium splňují beze zbytku. A navíc jsou zdravé, zahuštěné jen zeleninou.


Náš tip: Osvědčilo se nám uvařit větší množství polévky a část z ní zamrazit (nejlépe rozdělené na porce). Ráno ji stačí jen vyndat z mrazáku a nechat v lednici rozmrazit. Večeři pak budete mít na stole ještě rychleji. Posypte ji čerstvě nasekanými bylinkami. Kromě petržele a pažitky si můžete dovolit i menší výstřednost v podobě koriandru nebo třeba thajské bazalky.

Související články

5× jarní polévka s bylinkami
  • Tipy a triky

5× jarní polévka s bylinkami

Na jaře dostávají slovo lehká jídla. Ochutnejte naše svěží polévky. Krásně voní a jejich příprava je tak jednoduchá, že budete mít o víkendu dost času vyrazit na procházku....
5 večeří: syté zimní polévky
  • Tipy a triky

5 večeří: syté zimní polévky

Máme pro vás pět oblíbených polévek ze zimní zeleniny, které vás zaručeně zasytí a prohřejí od hlavy až k patě. ...
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Oslavte babí léto dokonalými chuťovkami
  • Poradna

Oslavte babí léto dokonalými chuťovkami

Létu sice už odzvonilo, začínající podzim však přináší stále spoustu příležitostí ke společenskému setkání. Dostali jste pozvánku na piknik nebo odpolední víkendové grilování s přáteli a lámete si hlavu, co donést jako pohoštění?...

Obchod Apetit