Tři nové nápady, které se stanou nepostradatelnou součástí vašeho grilování. Jednoduché marinády, které voní prázdninami u moře, využijete na maso i zeleninu. Dokonale se hodí k rybám.
Italská
Prošlehejte 150 ml extra panenského olivového oleje se 2 lžícemi balzamikového octa. Přidejte lístky ze 2 snítek rozmarýnu, 2 stroužky drceného česneku a 2 čerstvé bobkové listy.
Řecká
Smíchejte šťávu a kůru z 1 biocitronu, 150 ml panenského olivového oleje, 2 hrsti nasekané petrželové natě a mořskou sůl.
Francouzská
Prošlehejte 200 ml rozpuštěného másla se 75 ml vína, 1 lžící hrubozrnné hořčice, 2 lžícemi čerstvých tymiánových lístků, s mořskou solí a čerstvě mletým pepřem.