Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
4,4 (38x)
24. 5. 2016
Marinované vepřové kotlety
Apetit
Marinované vepřové kotlety
Apetit


Velmi snadné
> 60 min
4,4 (38x)

Vepřové kotletky s pestem chutnají skvěle, když je necháte alespoň hodinu odležet, překvapí vás svou svěží a jemnou chutí. Marinované vepřové kotlety podávejte s dušenou rýží, jsou fantastické!


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 338.25 kcal
  • Bílkoviny 21 g
  • Sacharidy 4.5 g
  • Tuky 25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2004/5

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,4/5

Hodnocení receptu

4,4/5
(38 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2004/5

Květen 2004

Související články

Pikantní vepřové

Seriál o mase: vepřová pečeně

Jeden z nejhodnotnějších dílů vepřového masa se hodí na řízky, na minutku i na pečení v celku. A podle kuchaře Vaška Friče je právě pečeně ideální pro ty, kteří s vařením teprve začínají.