Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Jak připravit uhlíky na gril

grilování masa
ZDROJ: Pexels.com
sdílet:

Chcete správně grilovat? Nenechte vyšlehnout plameny!

Ke grilování jsou potřeba jen žhavé uhlíky, plameny vedou ke spálenému, ale nedopečenému jídlu (a plameny zase často vyvolává odkapávající tuk či marináda). Vždy počkejte, až ohnivé jazyky klesnou a zůstanou jen žhavé uhlíky. Pokud uhlíky dohořívají moc rychle, na okraj topeniště přidejte pár nových; nechte je projít plamenem a pak je přesuňte pod jídlo. Je-li váš gril příliš malý, nechte je touto fází projít ve vhodné kovové nádobě, například kbelíku či starém plechovém lavoru, a pak je vložte do topeniště grilu.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr
  • Zajímavosti

Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr

Dubaj je město, které se může pochlubit nekonečnou paletou gastronomických zážitků. V tomto článku se zaměříme na čtyři restaurace, které představují unikátní aspekty dubajské kulinářské scény a nabízejí jedinečné koncepty a hluboké...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč