Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Upečte si kuře s jablky

kuřecí paličky s bramborami a jablky
ZDROJ: PXhere.com
sdílet:

Jablka chutnají nejlépe jen tak! Na podzim si je ale můžete dopřát i v mnohem rafinovanějších úpravách s masem.

Jablka jsou velmi chutná a svojí sladkou šťávou si podmaní každého. Díky tomu, že nám rostou přímo za humny, jsou pro náš organismus na rozdíl od dovážených tropických plodů velmi zdravá a přínosná. Dopřejte si alespoň jedno jablko denně – zlepší vám trávení i náladu. Vybírat můžete z nejrůznějších odrůd a barev.

A až se vám čerstvá jablka omrzí, vyzkoušejte některý z našich receptů. Můžete je přidat do pekáče s kuřetem nebo vepřovým bůčkem. Nakyslá jablka skvěle osvěží bramborový salát i šunkovou pomazánku. A po kachně se zelím s jablky se všichni jen olíznou.

5× jablka ve slané úpravě:

Připravila Jana Kopřivová

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč