Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Upečte si kuře s jablky

Upečte si kuře s jablky

Jablka chutnají nejlépe jen tak! Na podzim si je ale můžete dopřát i v mnohem rafinovanějších úpravách s masem.
12. 10. 2011 | Autor: redakce Apetitu

Jablka jsou velmi chutná a svojí sladkou šťávou si podmaní každého. Díky tomu, že nám rostou přímo za humny, jsou pro náš organismus na rozdíl od dovážených tropických plodů velmi zdravá a přínosná. Dopřejte si alespoň jedno jablko denně – zlepší vám trávení i náladu. Vybírat můžete z nejrůznějších odrůd a barev.

A až se vám čerstvá jablka omrzí, vyzkoušejte některý z našich receptů. Můžete je přidat do pekáče s kuřetem nebo vepřovým bůčkem. Nakyslá jablka skvěle osvěží bramborový salát i šunkovou pomazánku. A po kachně se zelím s jablky se všichni jen olíznou.

5× jablka ve slané úpravě:



Připravila Jana Kopřivová

REKLAMA

Přidat komentář