Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Aby se koláč nepřipekl

koláč se šlehačkou a ovocem
ZDROJ: Pexels.com
sdílet:

Jak na dokonalý koláč? Máme tip, který vám rozhodně pomůže. 

 

Když koláč nebo dortový korpus v troubě hnědne rychleji, než je třeba, pomůže, když přes něj položíte kus alobalu. Horkovzdušná trouba ho ale dokáže ,odvát‘ stranou. Řešení je snadné – z alobalu napřed vytvarujte na přiměřeně velké míse nebo hrnci víko (podobné jako na krabici na klobouky nebo boty) a to pak umístěte na formu s koláčem.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
Wolt Awards 2024: Poznejte zákazníky nejlépe hodnocené restaurace
  • Tipy a triky

Wolt Awards 2024: Poznejte zákazníky nejlépe hodnocené restaurace

Zákaznické hodnocení slouží každoročně jako základ pro sestavení žebříčku nejlepších restaurací a udělení cen Wolt Awards. Pouze chuťové buňky těch, k nimž vyrážejí dnes a denně modří kurýři, tak ukazují cestu k místům, kde na vás...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč