Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Pivo v kuchyni

Pivo v kuchyni

Pivo a léto patří neodmyslitelně k sobě. Věděli jste, že půllitr vychlazeného piva je skvělý nejen k popíjení, ale také k vaření?
25. 7. 2012 | Autor: redakce Apetitu

Pivo obsahuje vitaminy skupiny B a kyselinu listovou. Díky hořkým chmelovým látkám podporuje trávení, a proto ho tak rádi pijeme k vydatné české klasice. Zároveň povzbuzuje chuť k jídlu. Využijte toho a vařte s pivem. Jídlu dodá jedinečnou chuť, nad kterou budou jásat nejen muži. Pivo pomůže křehnutí masa při marinování, nakypří chléb a pečivo, dodá šťavnatost suchému kuřeti a ve spojení s medem vytvoří naprosto dokonalou glazuru na bůčku. V pivním těstíčku z piva, mouky, vejce a soli můžete obalovat kousky masa nebo zeleniny, které poté osmažíte ve vrstvě oleje. Jednoduché a jedinečné!


Související

Tajemství výčepního: Jak správně natočit pivo?

Lidová moudrost praví, že kvalita piva závisí na receptuře – a na zručnosti hostinského. Popíjení i jinak...
REKLAMA

Přidat komentář