Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Pivo v kuchyni

Pivo v kuchyni
sdílet:

Pivo a léto patří neodmyslitelně k sobě. Věděli jste, že půllitr vychlazeného piva je skvělý nejen k popíjení, ale také k vaření?

Pivo nejen skvěle chutná ve všech svých podobách, ale navíc obsahuje vitaminy skupiny B a kyselinu listovou.

  • Díky hořkým chmelovým látkám podporuje trávení, a proto ho tak rádi pijeme k vydatné české klasice.
  • Zároveň povzbuzuje chuť k jídlu. Využijte toho a vařte s pivem. Jídlu dodá jedinečnou chuť, nad kterou budou jásat nejen muži.
  • Pivo pomůže křehnutí masa při marinování, nakypří chléb a pečivo, dodá šťavnatost kuřeti a ve spojení s medem vytvoří naprosto dokonalou glazuru na bůčku.
  • V pivním těstíčku z piva, mouky, vejce a soli můžete obalovat kousky masa, ryb nebo zeleniny, které poté osmažíte ve vrstvě oleje. Jednoduché, dokonale křehce křupavé a jedinečné!

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč