Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Jak na to: krájení dortu

Jak na to: krájení dortu

3 tipy pro krásné a úpravné porce slavnostního dezertu
18. 10. 2012 | Autor: redakce Apetitu

1. SPRÁVNÝ NŮŽ


Na krájení dortů se nejlépe hodí pevný, tenký, dlouhý a samozřejmě dokonale nabroušený nůž. Dort se bude lépe krájet, pokud bude opravdu dobře vychlazený.

2. PILUJTE


Pokud jste pro korpus zvolili jemné mechové těsto, je lepší při krájení opatrně pilovat než tlačit. Dort zůstane hezky nadýchaný.

3. OPLACHUJTE


Při krájení hotového dortu po každém řezu opláchněte nůž horkou vodou. Čisté ostří nerozmaže krém či náplň.

OCHUTNEJTE


Vanilkový dort s malinovým krémem






REKLAMA

Přidat komentář