0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Jak na to: krájení dortu

porce dortu
ZDROJ: Pexels.com
sdílet:

Máme pro vás 3 tipy pro krásné a úpravné porce slavnostního dezertu

1. SPRÁVNÝ NŮŽ
Na krájení dortů se nejlépe hodí pevný, tenký, dlouhý a samozřejmě dokonale nabroušený nůž. Dort se bude lépe krájet, pokud bude opravdu dobře vychlazený.

2. PILUJTE
Pokud jste pro korpus zvolili jemné mechové těsto, je lepší při krájení opatrně pilovat než tlačit. Dort zůstane hezky nadýchaný.

3. OPLACHUJTE
Při krájení hotového dortu po každém řezu opláchněte nůž horkou vodou. Čisté ostří nerozmaže krém či náplň.

 

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Představujeme novou kuchařku z edice Apetit: Mleté maso
  • Tipy redakce

Představujeme novou kuchařku z edice Apetit: Mleté maso

První novou kuchařkou roku 2023 je kniha Mleté maso. Novinka z edice Apetit vychází už v únoru a jak název napovídá, je věnována všestrannému využití jedné z velmi oblíbených surovin – mletého masa. ...
AD
Soutěž Vaříme s Rio Mare: Inspirace od oblíbených food blogerů
  • Soutěže

Soutěž Vaříme s Rio Mare: Inspirace od oblíbených food blogerů

Každý březnový den můžete vyhrát předplatné časopisu Apetit a balíček plný výrobků Rio Mare! Co pro výhru udělat? Vařit s tuňákem! Další soutěže pro vás chystají i čtyři oblíbení food blogeři. Ti si pro vás spolu s Rio Mare připravili i...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč