Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Jak na to: krájení dortu

porce dortu
ZDROJ: Pexels.com
sdílet:

Máme pro vás 3 tipy pro krásné a úpravné porce slavnostního dezertu

1. SPRÁVNÝ NŮŽ
Na krájení dortů se nejlépe hodí pevný, tenký, dlouhý a samozřejmě dokonale nabroušený nůž. Dort se bude lépe krájet, pokud bude opravdu dobře vychlazený.

2. PILUJTE
Pokud jste pro korpus zvolili jemné mechové těsto, je lepší při krájení opatrně pilovat než tlačit. Dort zůstane hezky nadýchaný.

3. OPLACHUJTE
Při krájení hotového dortu po každém řezu opláchněte nůž horkou vodou. Čisté ostří nerozmaže krém či náplň.

 

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
Wolt Awards 2024: Poznejte zákazníky nejlépe hodnocené restaurace
  • Tipy a triky

Wolt Awards 2024: Poznejte zákazníky nejlépe hodnocené restaurace

Zákaznické hodnocení slouží každoročně jako základ pro sestavení žebříčku nejlepších restaurací a udělení cen Wolt Awards. Pouze chuťové buňky těch, k nimž vyrážejí dnes a denně modří kurýři, tak ukazují cestu k místům, kde na vás...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč